Kumppanit

Ilmajoen Santavuorella järjestetään 27.-28.4.2024 suunnistuksen perinteinen kevättapahtuma, Finnspring 2024. Finnspring-suunnistus on kaksipäiväinen suurkilpailu, jonka järjestävät vuonna 2024 Rasti-Kurikka ja Rasti-Jussit.

Finnspring 2024 on kaikenikäisten suunnistuksen, urheilun ja kuntoliikunnan ystävien kokoontumispaikka. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuksia osallistua monenlaiseen liikuntaan ja urheiluun suunnistuksen parissa.. Tapahtumaan odotetaan osallistujia laajalta ikähaarukalta – nuorimmat osallistujat ovat 6-vuotiaita, kun taas vanhemmat suunnistusharrastajat voivat osallistua aina 90-vuotiaiksi asti.

Kilpailupaikalle odotetaan saapuvan yhteensä noin 2 000 innokasta osallistujaa sekä heidän tukijoukkojaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tämä luo loistavan mahdollisuuden yrityksille näkyä suurelle ja monipuoliselle yleisölle.

Kumppanuus avaa yrityksille mahdollisuuden näkyä suuressa urheilutapahtumassa ja samalla tukea paikallista suunnistusharrastusta ja aktiivista elämäntapaa. Tarjoamme monipuolisia kumppanuusmahdollisuuksia, niin tapahtumapaikalla kuin televisiolähetyksessä. Ota yhteyttä tapahtuman markkinointivastaavaan niko.savinainen@gmail.com.