Saapuminen

Kisakeskus sijaitsee kovapintaisella tuulivoimalapuiston keskusaukiolla.

Kisapaikalle on tultava virallisen opastuksen kautta. Opastus alkaa kantatie 67 Varpahaiskyläntien risteyksestä. Google Maps: https://goo.gl/maps/mEZN9aCicgBJVBo47
Navigointiosoite opastuksen alkuun: Varpahaiskyläntie 3, 61330 Ilmajoki.

Opastus on paikallaan kilpailupäivinä klo 8.00 alkaen. Ajomatka opastuksen alusta paikoitukseen alle 3,5 km / 7 min. Paikoituksesta kilpailukeskukseen lyhyt kävelymatka.

Parkkimaksu 5 € / auto / päivä tai 10 € / auto / 2 päivää infosta tai ravintolasta ostettaessa. Vasta liikenteenohjauksesta ostettaessa hinta on kaksinkertainen. Liikenteenohjauksesta maksettaessa maksu vain käteisellä tai nouto erikseen infosta. Maksettu parkkimaksu on P-alueelta poistuttaessa kiinnitettävä tuulilasiin ja esitettävä paikoituksesta poistuessa.

Yleisimmät maksukortit, Mobilepay ja käteinen käyvät infossa maksuvälineenä. Huomioi, että Mobilepay ja muu puhelimella tapahtuva maksaminen ovat epävarmoja huonon mobiiliverkon vuoksi. Ensisijaisesti kortit ja käteinen.

Saapuvista seurabusseista tulee ilmoittaa viimeistään to 25.4. mennessä liikenteenohjauksesta vastaavalle tekstiviestillä 040 503 3747 (Jouko Potinkara). Myös matkailuautot voivat ilmoittautua etukäteen. Helpottaa paikan järjestämistä.

Matkailuautoilla yöpyminen kisakeskuksessa ei ole sallittu.

Liikenteenohjaajien ohjeita on noudatettava turvallisen ja sujuvan liikkumisen takaamiseksi.