Suunnistusvalmentajat palkitsee Vuoden parhaan kasvattajaseuran ja seuravalmentajan

FinnSpringin palkintojenjaon yhteydessä lauantaina 27.4. Suunnistusvalmentajat ry jakaa Vuoden seuravalmentajapalkinnon 2023 Atte Nokalle sekä Vuoden 2023 parhaan kasvattajaseurapalkinnon Rasti-Jusseille.

Suunnistusvalmentajat ry tarjoaa nykyisille ja uusille jäsenilleen jäsenkahvit. Tule paikalle klo 14-15 tapaamaan meitä ja hae meiltä Suunnistusvalmentajat ry:n puffihuivi ja kahvilippu. Viereisessä pöydässä on kattojärjestömme Suomen Valmentajat ja jaossa myös buffihuiveja nykyisille ja uusille Suunnistusvalmentajat ry:n jäsenille. Lisäksi tarjolla ilmaisia Valmentaja -lehtiä sekä myynnissä Suomen Valmentajien jäsentuotteita, kuten VK-kustannuksen kirjoja -30% jäsenille ja -20% ei-jäsenille.

Valmentajat keskiössä – yhdessä olemme enemmän!

Suunnistusvalmentajat ry:n hallitus

Terhi Latvala (puheenjohtaja)
Maritta Nurmi (sihteeri)
Harry Sainio
Pekka Väisänen
Timo Mustikkamaa
Suvi Pelkonen
Mikko Niskanen
Mikko Eskola
Jani Riissanen (varajäsen)
Jukka Vainionpää (varajäsen)

Jätä kommentti